Wat we anders doen

Drukkerij Kempers werkt met uiterst geavanceerde apparatuur. Maar onze hoge kwaliteit is vooral het resultaat van onze belangrijkste factor: vakmensen. Professionals die niet snel tevreden zijn en die altijd hun vakkennis en ervaring inzetten om nóg iets meer kwaliteit te leveren.

advies

Het perfecte eindproduct begint bij een doordacht advies. Wij nemen de tijd om zorgvuldig vast te stellen wat uw wensen zijn. U krijgt ons deskundige advies over papier en bindwijze. En over de mogelijkheden om uw drukwerk extra fraai te maken door pregen, foliedruk of een metalic-effect aan te brengen.

prepress

Onze prepress bestaat uit een technisch vakkundige DTP-er, die de drukvormen opmaakt en de CTP (Computer To Plate) aanstuurt.
De drukplaten worden volledig chemievrij gemaakt.

offset

Wij drukken al sinds 1989 volledig waterloos. Hiermee waren wij de eerste drukker in Nederland. Met dit systeem heeft ons drukwerk een weergaloze kleurkracht en een perfecte detailscherpte.
Met een persformaat van 52×72 cm kunnen wij een zeer brede range aan drukopdrachten op efficiënte wijze verwerken.

digitaal drukwerk

Digitaal printen (geen milieuvriendelijke inkt) is zeer geschikt voor kleinere oplages. Bijvoorbeeld voor uw brochures, boeken of huisstijlen. De kwaliteit van ons digitale printwerk evenaart dat van ‘normaal’ drukwerk. Wij drukken op bijna elke papiersoort tot een formaat van 32×90 cm.

afwerking

Persvernissen, snijden, stansen, pregen, vergaren, vouwen, gehecht brocheren.
Wij houden uw drukwerk tot en met de afwerking in eigen bedrijf.
Daardoor houden wij zelf de controle over de te leveren kwaliteit!
Gespecialiseerde bewerkingen zoals genaaid gebonden, foliedruk of laserstansen besteden wij uit bij ons netwerk van geselecteerde, vakkundige mensen.

mailing

Wij verzorgen uw gepersonaliseerde mailings. Van gewone brieven en brochures tot in het oog springende mailings. Met gadgets en al. In envelop of biologisch afbreekbaar cellofaan en in onbeperkte oplages. Wij verzenden uw mailing via Post NL of Sandd.